Прямой
эфир
Мектептеги тамактануу боюнча Республикалык Компетенция Борборунун ачылышына катыштым.
Республикалык Компетенция Борборунун максаты- ашпозчулардын тамак-аш технологиясы менен азык-түлүк коопсуздугу багытында билимин жогорулатуу, мектеп тамак-ашын уюштуруу менен башкарууда мүмкүнчүлүгүн кеңейтүү аркылуу Кыргыз Республикасынын жалпы билим берүү мекемелеринде "Мектеп тамагын оптималдаштыруу" улуттук программасын жакшыртуу.
Ар дайым дени сак, келечек муунга көңүл бөлүү менен тамактанууга бөлүнгөн 7 сом өлчөмүн
келечекте 20 сомго көтөрүү керектигин белгилеп кеттим.