Тамак-аш продукциясынын коопсуздугу аларды өндүрүүдөн баштап акыркы керектөөчүгө жеткенге чейин камсыздалат

17-01-2019 14:14

«Тамак-аш продукциясынын коопсуздугун камсыз кылуу жөнүндө» КР Мыйзамынын долбоору калктын ден соолугун сактоонун жана чыңдоонун 2020-жылга чейинки стратегиясын (Ден соолук-2020) ишке ашыруу боюнча иш-чаралар планынын 23-пунктун жүзөгө ашыруу максатында иштелип чыккан. Ал тамак-аш продукциясын өндүрүүнү баштоодон акыркы керектөөчүгө жеткенге чейин алардын коопсуздугун камсыз кылуучу мыкты дүйнөлүк тажрыйбаны колдонуу менен “талаадан столго” концепциясын аткарууну карайт. Бул тууралуу кеңири маалымат берип, ЖК депутаты А.Назаров бүгүн, 17 - январда "Парламент" радиосунун түз эфиринде болду. 

Уктуруунун жүрүшү бул шилтемеде»»»



Көрүүлөрдүн саны : 64